• Home
  • Eltra

Eltra

 

 

Sinds onze oprichting in 1954 is Eltra uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en verlichting naar DHZ-retailers. Elke dag leveren wij vanuit ons logistiek centrum in het Oost-Vlaamse Temse een breed assortiment producten aan meer dan 1000 DIY-winkels in de Benelux en de rest van Europa.

 

Om onze klanten een totaaloplossing aan te bieden, vullen we onze indrukwekkende collectie A-merken aan met onze eigen kwaliteitsmerken zoals Profile, Prolight, Qnect, Eloy en MEO. Met deze combinatie garanderen we dat de rayons van onze klanten optimaal gevuld zijn met op elkaar afgestemde A- en B-merken.

 

Bovendien verzorgen we al jaren de private label collecties van enkele vooraanstaande retailers. Ook klanten die hun aanbod van A-merken liever aanvullen met hun eigen huismerk zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Benieuwd om te zien hoe onze teams dagelijks werken? Een kijkje in ons magazijn nemen? Of kennis maken met de verschillende afdelingen binnen Eltra? Dat kan in onze bedrijfsfilm hieronder! Veel kijkplezier!