Bouwer van merken

Naast de distributie van A-brands hebben we een ruime expertise opgebouwd in het bouwen van eigen merken zoals Qnect, BlooBoost, Ceezam en Meo. Daarmee brengen we differentiatie in het schap en dus keuzemogelijkheden voor de consument. Bovendien creëren we een optimaal renderend assortiment voor de retailer volgens het “good, better, best” principe.

Differentiatie in het schap

 

Als “house of brands” hebben we een jarenlange expertise opgebouwd in de creatie van eigen merken binnen de verschillende categorieën. Daarmee zorgen we voor een ideale keuzemix voor de consument en een optimaal rendement voor de retailer. Bovendien versterken onze eigen merken in veel gevallen de echte A-brands.

Onze eigen merken worden ondersteund met instore POS materiaal, eigentijdse displays, after sales ondersteuning én een eigen website. Daarmee bouwen we aan een herkenbare, eigen identiteit van het merk.

Meer weten over wat onze merken kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en ons ervaren sales team neemt zo snel mogelijk contact met u op.