Partner van A-brands

Wij zijn niet alleen logistiek partner voor bekende merken als Niko, Ledvance, Legrand en Duracell. In veel gevallen maken we ook retailverpakkingen, displays en POS-materiaal voor hen. Ons ervaren verkoopteam is het single point of contact van de retailer voor alle merken.

Onze services voor A-brands

 

Met het DAAS model als uitgangspunt (Distribution As A Service) hebben we een complete menukaart aan services. Niet alleen voor de retailer maar ook voor de A-brands. Zo verzorgen wij onder andere de retail verpakking voor NIKO in een revolutionaire karton verpakking. Onze karton verpakkingsmachine produceert tot wel 1000 verpakkingen per uur. Daarnaast verpakken we ook veel producten op onze blister verpakkingsmachines voor onder andere WAGO, Legrand en Helia.

Naast de verpakkingsmogelijkheden verzorgen we ook het volledige sales traject voor het A-brand. De retailer heeft een single point of contact en het A-brand is altijd verzekerd van een optimale ondersteuning door het professionele sales team van Eltra. Onze ervaren Key Account Managers, vertegenwoordigers en merchandisers zorgen voor een optimale performance van het A-brand bij de toegewezen retailers. Daarbij worden zij ondersteund door inkoop, category management en marketing.

 

Jo Vos – Sales Director Retail Benelux NIKO

Als Niko Group leggen we onze focus op het ontwerpen en pdoduceren van kwalitatieve en innovatieve oplossingen om je huis beter te laten werken voor jou. Onze oplossingen worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Zo ook de DIY sector die heel specifiek is qua go to market en services die daarvoor nodig zijn. Daarom kiezen we bewust om samen te werken met een service partner die hierin gespecialiseerd is.

En wie beter dan Eltra kan deze taak op zich nemen! Reeds meer dan 50 jaar werken we samen en sinds 2015 is dit geïntensifieerd tot een doorgedreven partnership. De ruime ervaring en kennis van dit marktsegment, gecombineerd met het uitgebreide aanbod aan service beantwoordt perfect aan onze noden om onze producten in DIY neer te zetten. Zo is de sterke logistieke flow een absolute must in dit kanaal. Daarnaast delen we waarden als klantgerichtheid, respect, duurzaamheid en transparantie.

Een mooi voorbeeld van onze intensieve samenwerking in specifieke projecten is de nieuwe duurzame DIY verpakking die nu uitgerold wordt in de DIY markt. We wensen het Eltra team nog veel succes toe om de positie als marktleider verder te versterken in dit snel evoluerende marktsegment.

 

Interesse om uw merk te distribueren via Eltra? Neem contact met ons op via het contactformulier.