Private labels

Om zich te onderscheiden van de concurrent kiezen retailers steeds vaker voor een private label naast het A-brand. Eltra ondersteunt de retailer in alle facetten bij de ontwikkeling van een private label. Van sourcing, packaging en logistiek, tot category management en instore POS materiaal.

Sterke private labels

 

Onze expertise op het gebied van sourcing en branding zetten we niet alleen in voor onze eigen merken. Voor diverse grote retailers binnen de Home Improvement sector leveren wij producten onder hun private label. Denk onder andere aan kabel, lampen en schakelmateriaal. Omdat we in de meeste gevallen zelf de producten verpakken zijn we zeer flexibel en is de retailer niet afhankelijk van hoge MOQ´s vanuit het Verre Oosten.

Ons machinepark is in eigen beheer ontwikkeld en voorziet in een grote mate van flexibiliteit. Indien noodzakelijk voor de diepte van het assortiment kunnen we ook lage productieruns draaien. Ook kunnen we snel schakelen wanneer de verkoop in de winkels onverwacht hoog is en daarmee borgen we een uitstekende uitleveringsgraad.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.