Marketing

Category management, ontwerp van verpakkingen, POS materiaal, (digital) content, catalogi, website, PIM en DAM. Het is een greep uit de activiteiten van marketing. Het ervaren marketing team van Eltra zorgt voor een maximale performance van de merken binnen de categorie├źn.

Marketing services

De trade marketeers van Eltra zijn samen met de inkopers verantwoordelijk voor optimaal category management. Daarnaast ontwerpen ze onder andere verpakkingen en displays en zorgen ze voor goede digitale content zoals foto’s en video’s. Tevens beheren ze de websites van de verschillende merken en verzorgen ze catalogi.

Het content team zorgt op hun beurt voor optimale presentatie van de digitale content via PIM en DAM systemen zodat de consument moeiteloos online zijn weg vindt naar de producten. En heeft de consument toch nog een vraag? Dan wordt hij geholpen door onze technische after sales medewerkers.

Onze producten brengen een hoge mate van techniciteit met zich mee en de consument wordt steeds veeleisender. Goede opleiding van het winkelpersoneel wordt daarom steeds belangrijker. De technische after sales support is daarom niet alleen de eerste lijn hulp bij technische vragen maar verzorgt indien nodig ook training op de winkelvloer en maakt instructievideo’s die terug te vinden zijn op de Eltra Toolkit, ons Youtube kanaal.