Sales team

Eltra heeft een zeer ervaren sales team dat bestaat uit Key Account Managers, Business Development Managers, een Export Manager en het Field Sales team, specifiek voor de Belgische markt. Zij worden ondersteund door de collega´s van customer service en sales support.

Key account managers

Het team van Key account managers houdt zich continu bezig met de aan hen toegewezen key accounts, veelal de grotere DIY retail ketens. Het optimaliseren van rendement van de verschillende categorieën van de retailer  is daarbij het uitgangspunt. Ze doen voorstellen voor nieuwe introducties, instore display acties en verbetering van instore communicatie. De Key account managers worden ondersteund door een de sales assistenten.

 

Field sales

De Belgische DIY retail kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan zelfstandige winkels en groeperingen. Om deze winkels optimaal te servicen hebben we een uitgebreid field sales team. Dit team bestaat uit 4 vertegenwoordigers die de winkels op regelmatige basis bezoeken. In een aantal gevallen verzorgen zij zelfs de order intake. Het team van merchandisers ondersteunt de vertegenwoordigers bij ombouwen van winkels en introducties van nieuwe assortimenten.

 

Customer service

Het team van customer service beantwoord alle binnenkomende vragen van klanten en verzorgt een foutloze verwerking van orders en retouren. Zij kunnen daarbij terugvallen op een hoge mate van automatisering (EDI en DAM) én de ondersteuning van de technische after sales support voor technische vragen over producten.

 

Business Development

Eltra heeft ambitieuze groei doelstellingen. Om deze te kunnen verwezenlijken hebben we binnen het sales team een Business Development Manager en een Export Manager. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe retail segmenten zoals consumer electronics én de ontwikkeling van nieuwe geografische markten zoals Frankrijk, Spanje, Polen en Duitsland.